USV

Conferința Internațională Development and Application Systems, 21 - 22 mai 2020, ediţia a XV-a

21 Mai 2020 - 22 Mai 2020Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava organizează cea de-a XV-a ediție a Conferinței Internaționale DEVELOPMENT AND APPLICATION SYSTEMS, în perioada 21 - 22 mai 2020.

Începînd cu anul 1992, conferința s-a desfășurat bianual, fiecare ediție bucurîndu-se de un real succes, dovedit în mod constant de interesul manifestat de specialiștii din domeniu pentru tematicile propuse. Publicarea celor mai bune lucrări susținute în cadrul conferinței în revista Advances in Electrical and Computer Engineering (AECE) a contribuit, de asemenea, la consacrarea internațională a evenimentului.

Evenimentul din acest an trebuie să facă față și unui nou obstacol, COVID- 19. Din aceste rațiuni, conferința se va desfășura online. Comunitatea academică suceveană va avea printre oaspeți nume sonore din domeniul științific, precum: Concettina BUCCELLA și Carlo CECATI (Universitatea din Aquila, Italia), Nathan IDA (Universitatea din Akron, SUA), Stanimir VALTCHEV (Universitatea NOVA din Lisabona, Portugalia), Wenjun WU (Universitatea din Beihang, China) și Bulent ERTAN (Universitatea Tehnică din Orientul Mijlociu, Turcia) .

Începînd cu ediția din 2014, conferinţa se desfăşoară sub egida IEEE, acest tip de indexare oferind posibilitatea cercetătorilor de a-şi pune în valoare rezultatele cercetărilor întreprinse prin apariţia lucrărilor în prestigioasa bază de date IEEE Xplore, lucrările fiind incluse și în baza de date ISI.

Detaliile manifestării pot fi consultate la adresa www.dasconference.ro/înapoi